Завръщане

Здравейте!

Много особено се чувствам, пишейки тук след толкова мноооого  време. Чак не знам откъде да я подхвана...

В началото просто не ми оставаше време да оформя блога, както го бях замислила. С течение на времето направо започнах да се чудя за какво изобщо ми беше това. Едновременно с това доста разредих творческите изяви. Така освен всичко нямаше и какво да се публикува...Признавам, че поне от година не бях поглеждала блога, а и тези, които следях редовно. Някак ми беше тъжно да го правя...

От известно време с приятелка започнахме ново проектче и покрай него се замислих, че явно блогърстването не е нещо, от което мога да се откажа или да забравя лесно. Нали знаете, нещо като карането на колело :)...Така че както някога спонтанно започнах блога, така спонтанно решавам и да продължа...явно понякога това с плануването ( ако и да го обичам) не ми се  получава.

Благодаря на всички, които не забравиха за мен, докато "отсъствах"! Благодаря за коментарите, за съобщенията във Фейсбук, въобще, за всичко мило, което казахте и направихте! Аз от своя страна отчитам, че имам пропуски и дори неизпълнени обещания, но с времето ще опитам да наваксам :).


Относно блога...Исках да го преподреждам, да оформям, да махна възможността за коментари, да затрия половината ужасяващи публикации... Но както казва една мъдра мисъл, човек не може да промени онова, което вече е направено, може само да се поучи от него и да се промени, което надявам се, не само се е случило през изминалите месеци, но и ще продължава да се случва. А няма как да разберем, докато не сравним :).


Така че добре дошли отново и до писане :).





Коментари

  1. Привет, Нети!
    Първа да те поздравя за завръщането :)! Добре дошла отново! Радвам се, че се виждат предишните ти публикации. Пожелавам успех на новото начинание!

    ОтговорИзтриване
  2. Нетинкаааа, добре дошла! Наистина твоето нежно присъствие ми липсваше в блог-пространството. Сега съм сигурна, че ни пометеш с още повече красота и талант, който безспорно имаш, така че - успех!

    ОтговорИзтриване
  3. Привет и от мен, с удоволствие ти казвам добре завърнала се!!! Интересно ми беше да разгледам и блога на новия ви проект! Поздравления!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Нети,добре дошла и на добър час с новия проект!Определено ми липсваше и ще те навестявам честичко!Знам че твореца в теб ще те води!!!Успех от мен :)

    ОтговорИзтриване
  5. Добре завърнала се, Нети! Така ти се радвам, чаках с нетърпение този момент! Май на всички ни липсваше!

    ОтговорИзтриване
  6. Добре завърнала се, Нети!Успех в новото начинание!:)

    ОтговорИзтриване
  7. Здравейте, момичета, и благодаря за милите думи! :)

    ОтговорИзтриване
  8. Добре дошла отново сред нас, Нети! Липсваше ни! Честито още веднъж и тук в блога ти и нека от тук нататък има повече сбъднати мечти, придружени с много усмивки и .... детски смях ;)
    Очаквам с нетърпение първото ти творение!!!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Благодаря Ви, че отделихте време да оставите своето мнение!

Популярни публикации от този блог

A birthday present

Handmade presents - done and sent!

Що е то "карета"?