Хендмейд фест разходка

3-ти декември 
Часът е 1:30. Нощта - мразовита, а ние тръгваме за София :) Да ни пита човек защо не се наспим и тогава да тръгнем, но това сме ние - ако нещата не са поне малко ненормални, нещо не е наред. Както когато спонтанно решихме да пребоядисаме вкъщи през декември, защото искахме промяна или когато обикаляхме квартала да търсим любим за котката... Е, бяхме значително по-млади, понеже ние (аз и съпругът ми, че и котката) си имаме дълга история, но някои неща не се променят кой знае колко :D
Пристигаме в София в ранни зори с идеята щом се наспим, да си направим една хубава и дълга разходка, защото ще последват 3 дена сред красота, но на закрито. 
Още след първите часове навън разбираме, че ако не си намеря по-ниски и удобни обувки, ще прекараме тежки времена. Кой да се сети, че 10 - 12 часа на крак не са шега работа?!

Но нищо - нали сме ТАМ!?
НДК, Хендмейд фест, код: Коледа
Да работиш това, което обичаш е прекрасно, но все пак моето е доста самотно занимание. Кажи-речи седя на един стол по цял ден и единствените, които срещам, ако не успея да изляза (което често ми се случва) са котката и папагалката. А който не е работил в женски колектив, той не знае какво е! :D
Та с подобно ежедневие, казвам ви, прекрасно е да срещнеш нови хора, интересни колеги, стари приятели, клиенти, с които си общувал само онлайн...А още по-приятно е да се потопиш в този свят от красота, който фестът предлага. Ако досега се шегувах, то за това не бих могла да бъда по-сериозна. Ще ми се да бях направила снимки! Защо винаги забравям да снимам в най-красивите и ярки моменти?!

Въпреки това, ще ви разходя из феста или поне ще ви срещна с онези автори, които най-ярко помня. Някои от тях нямат нужда от представяне, други може би ще бъдат нови за вас, но при всички случаи, ако търсите интересни и красиви подаръци за своите близки или себе си, непременно ги посетете.
И така, ето какво грабна моя поглед:

Красивите илюстрации на Анелия Пашова, които можете да намерите и под формата на тефтерчета и бижута


Различните и неочаквани бижута от гайки на Pollyline


Прекрасните керамични чаши на ZLATA



Изключително нежните бижута от сребро на Полина Димитрова с отпечатъци на малки тревички и растения 


Вдъхновяващите албуми с дървени или кожени корици на Photoaxis



Стилните и различни папионки от дърво на ДървАРТ


Асимертичните впечатляващи обици на bellboard


и още много други - някои, от които не успях да запомня; други пък не успях да видя на живо ( понеже все пак трябваше да си стоя зад щанда, нали ме разбирате :)), а и няма как да спомена всички, защото красотата наистина беше навсякъде.

За финал - малко снимки и от нашия щанд :), а бижутата подробно може да разгледате и в магазина.
До нови срещи! :)






П.П. Новите боти пак са с ток :D

Коментари

Популярни публикации от този блог

A birthday present

Handmade presents - done and sent!

Що е то "карета"?