Преливащи цветове - картичките

Най-ужасната част от тези публикации е озаглавяването им. Понякога ( както допреди малко) се чудя по половин час и накрая пиша нещо тъпо :). Но както и да е. Казах, че ще публикувам картички от саморъчно направените цветни листи.

Трябва да призная, че не съм съвсем доволна от резултата. Първата стана с много малък надпис и състаряването на черната "рамка" май дойде в повече, но както и да е. Това е.

Коментари

  1. Много хубави картички! Обаче аз лично избягвам да използвам черно под каквато и да е форма в картички, макар че на запад доста често си го вмъкват (особено панделки и разни елементи). Затова може би на първата (лично за мен) по-добре би ми стояла тъмнокафява основа (на мястото на черната) и в същата краска панделка (вместо черната), както и за втората бих заменила черната панделка с друга, примерно по-скоро нещо към оранжево-жълтата гама. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодря за критичния поглед. Наистина имах нужда и мисля, че имаш право. Всъщност аз харесвам черният цвят. За мен е символ на стил, класика... Но разбирам твоята гледна точка, а тя е и на много други. Брат ми, например, ( чел, недочел надписа) ме попита дали тази оранжевата не е за погребение :). За жалост моя - не се шегуваше.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Благодаря Ви, че отделихте време да оставите своето мнение!

Популярни публикации от този блог

A birthday present

Handmade presents - done and sent!

Що е то "карета"?